"PRAVA MARTA" PROGOVORILA: Po njenoj priči SNIMIO SERIJU, ona ga javno nazvala LAŽOVOM I PSIHIJATRIJSKM SLUČAJEM
Fiona Harvi, Foto: Printscreen/YOUTUBE/PIERS MORGAN UNCESORED

ISTINITA PRIČA NETFLIX SERIJE

"PRAVA MARTA" PROGOVORILA: Po njenoj priči SNIMIO SERIJU, ona ga javno nazvala LAŽOVOM I PSIHIJATRIJSKM SLUČAJEM

Baby Raindeer, hit serija na Netfliksu urađena po istinitom događaju - glumac tvrdi da ga je ova žena progonila godinama

Objavljeno:

Žena koja tvrdi da je poslužila kao inspiracija za lik progoniteljke Marte Stjuart u seriji "Baby Reindeer" Fiona Harvi, gostovala je u emisiji Pirsa Morgana, kako bi opovrgla tvrdnje da je proganjala glavnog glumca Ričarda Gada.

Gad je pre emitovanja serije otkrio da je godinama trpeo proganjanje, obraćao se policiji, a potom snimio seriju "po istinitim događajima", što je sada Fiona demantovala. Tvrdi da se poznaju, odnosno da u se "sreli dva, tri puta", naspram njegovih tvrdnji da je slala na desetine hiljada poruka i mejlova i uznemiravala njegovu porodicu, ali i iznela stav da je "glumac psihijatrijski slučaj".

"Progoniteljka" je u emisiji Pirsa Morgana rekla i da je Gad "psihopata koji zarađuje novac na lažima".

"Zbog njega dobijam pretnje, a zašto? Da bi zaradio milione. On je psihotičan, mrzi žene. Generalno mislim da ima probleme, njegova serija je fikcija. Samo dve stvari su istinite - on se zove Ričard Gad i radio je kao barmen kada sam ga upoznala. Videli smo se dva, tri puta".

Harvi je otkrila da je rešila da se oglasi nakon što su fanovi Netfliksove serije otkrili njen prvi identitet. Na početku svake epizode ide natpis "ovo je istinita priča", a ona tvrdi da glumac zarađuje na lažima.

Tokom intervjua "progoniteljka" negira da je ikada bila u njegovoj kući, ili kontaktirala glumčeve roditelje. Takođe tvrdi da nije slala "na hiljade poruka i mejlova".

"Fanovi serije su me našli na Internetu, pretili mi smrću. Nije moj izbor da budem ovde, ja sam naterana da se oglasim".

Harvijeva otkriva i da nije gledala Gadovu seriju, ali da je čula detalje. Mislim da bi mi pozlilo kada bih gledala. Odvratno je. Ljudi me zovu, uznemiravaju, jedino što je istina da sam ga upoznala u baru u kojem je radio, ali on je započeo razgovor, ne ja. Rekao je 'ti si iz Škotske...' on je vodio razgovor. Izgleda da je od tada opsednut..."

Na pitanje voditelja o imenu serije "Baby raindeer", da je nadimak koji mu je ona dala, rekla je da je istina "imala sam igračku, a on je imao obrijanu glavu, u radnji su bili irvasi... taj deo je tačan. Rekla sam to kao šalu."

Harvijeva je demantovala i navode iz serije da je glumcu virila kroz prozor, a na pitanje voditelja da li je istina da mu je poslala 41.000 mejlova rekla "apsolutna laž".

Na kraju je potvrdila da mu je poslala "desetak mejlova", i "oko 18 tvitova".

Bonus video:

01:35:43

NI PET NI SEST 09.05.2024

(Espreso/Mondo/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.